Το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης – THE STUDENT LIFE BLOG

Το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης – THE STUDENT LIFE BLOG

September 13, 2017 0 Von admin

Συγγραφέας: Billie Clark

Εάν βρίσκεστε στην πανεπιστημιούπολη του TrentU Durham αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα θα έχετε προσέξει όλους τους πίνακες και τις αφίσες και τους ανθρώπους που βρίσκονται στην αίθουσα έξω από τη βιβλιοθήκη. Εάν έχετε περπατήσει στο δρόμο σας προς τα μαθήματα ή το καφέ, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι πρόκειται για πίνακες και εκπροσώπους συλλόγων και εξωσχολικών. Ένα πράγμα που σας προτείνω πραγματικά είναι να εμπλακείτε κατά τη διάρκεια της πανεπιστημιακής σας σταδιοδρομίας και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τι έχουμε να προσφέρουμε στην πανεπιστημιούπολη—και να δείτε αν υπάρχουν σύλλογοι που πρέπει να ξεκινήσετε! Μη διστάσετε να δείτε την ετικέτα Συμμετέχετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη και περισσότερες πληροφορίες για ορισμένες λέσχες.

Αυτό το ιστολόγιο αφορά μια συγκεκριμένη ομάδα στην πανεπιστημιούπολη που μπορεί να σας αρέσει: το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης. Το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης (ή AMP) είναι μια ομάδα φοιτητών αφιερωμένη στο να βοηθά άλλους μαθητές να επιτύχουν ακαδημαϊκή επιτυχία στο TrentU Durham.

Το AMP λειτουργεί αίθουσες μελέτης (πλήρες με δωρεάν σνακ!) κάθε μέρα της εβδομάδας. Ενώ η πλειονότητα είναι διεπιστημονική, υπάρχουν επίσης ορισμένες εξειδικευμένες ομάδες μελέτης για πράγματα όπως τα Στατιστικά και η Λογιστική. Τα χρονοδιαγράμματα των αιθουσών μελέτης θα αναρτηθούν στον πίνακα Mentoring απέναντι από την αίθουσα 103 και οι μέντορες θα πηγαίνουν στα μαθήματα του πρώτου έτους τις επόμενες δύο εβδομάδες για να διαδώσουν τη λέξη. Οι αίθουσες μελέτης είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάτε εάν χρειάζεστε βοήθεια ή απλώς ένα πιο ακαδημαϊκό περιβάλλον για να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία μαθημάτων ή αναγνώσεις. Οι μέντορες είναι επίσης διαθέσιμοι για καθοδήγηση ένας προς έναν κατόπιν αιτήματος. Αν θέλετε να βοηθήσετε τους συνομηλίκους σας και να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, αυτό είναι το κλαμπ για εσάς!

Ο Lance Wilson είναι μέντορας από πέρυσι. Άκουσε για το πρόγραμμα από τον Κρεγκ Κάμερον, τον ακαδημαϊκό σύμβουλο. Αφού ανακάλυψε λίγα περισσότερα από τον συντονιστή AMP, Taylor Crawford, ο Lance συμμετείχε. Συνιστά τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, ως μέντορας, λόγω της πολύτιμης εμπειρίας που μπορείτε να αποκτήσετε απλώς με το να είστε παρόντες με την πρόθεση να προσφέρετε πόρους και συμβουλές σε συμφοιτητές. Μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, ασκώντας και επιβάλλοντας καλές συνήθειες μελέτης, ενώ βοηθάτε άλλους μαθητές. Για τον Lance, το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης έχει να κάνει με την προσφορά βοήθειας με ειλικρινή και οργανωμένο τρόπο και βοηθά στη δημιουργία συστημάτων υποστήριξης που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προσωπικό σας ορισμό της επιτυχίας.

Ο Taylor Crawford, τεταρτοετής φοιτητής Ψυχολογίας, είναι Ακαδημαϊκός Μέντορας για δύο χρόνια και επί του παρόντος είναι ο συντονιστής του συλλόγου. Εντάχθηκε στο AMP στην αρχή του δεύτερου έτους της στο TrentU Durham, αφού αντιμετώπισε πολλές ακαδημαϊκές προκλήσεις στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου της. Ευχήθηκε να είχε αναζητήσει τους πόρους που είχε στη διάθεσή της κατά το πρώτο της έτος, προκειμένου να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις. Στόχος της είναι να γίνει ο μέντορας που χρειαζόταν κατά τη διάρκεια του πρώτου της έτους στο TrentU Durham. Προκαλεί κάθε φοιτητή του TrentU Durham που διαβάζει αυτό το blog να παρακολουθήσει τουλάχιστον μία ομάδα μελέτης τις επόμενες εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκής Καθοδήγησης ή για να γίνετε μέντορας, στείλτε email στον Taylor στο [email protected]