Η εμπειρία μου στο Warwick Summer Internship

Η εμπειρία μου στο Warwick Summer Internship

Februar 18, 2020 0 Von admin

Το Warwick Summer Internships (WSI) έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για φοιτητές του Πανεπιστημίου του Warwick και οι ευκαιρίες επί πληρωμή θα είναι διαθέσιμες αυτό το καλοκαίρι είτε σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), φιλανθρωπικά ιδρύματα ή σε ένα εσωτερικό πανεπιστημιακό τμήμα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ και σε αυτό το άρθρο, η απόφοιτος Ψυχολογίας Linda Moronfolu αναλογίζεται την εμπειρία της το τελευταίο έτος.

Χέρι που δείχνει την έννοια πρακτικής άσκησηςΗ πρακτική άσκηση μου φάνηκε πολύ εταιρική. Τα επίφοβα ξημερώματα. καφέ λεκιασμένη αναπνοή και σοβαρή στέρηση ύπνου! Φορώντας άβολα και βαρετά επαγγελματικά κοστούμια, μπλοκαρίστηκε σε ένα τρένο με άλλους κουρασμένους επιβάτες. Κουραστική εργασία γραφείου, εισαγωγή αριθμών σε υπολογιστικά φύλλα και κωδικοποίηση. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την άποψή μου για το πώς θα μπορούσε να είναι μια καριέρα στην Ψυχολογία. Επομένως, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω αίτηση για πρακτική άσκηση. Ωστόσο, όταν έλαβα ένα email σχετικά με την καλοκαιρινή πρακτική άσκηση του Warwick (WSI), κατάλαβα ότι μπορούσα τουλάχιστον να περιηγηθώ…

Προς έκπληξή μου, υπήρχε ένα ευρύ φάσμα επιλογών και βιομηχανιών που εκπροσωπήθηκαν! Για παράδειγμα, η εργασία σε πανεπιστημιούπολη, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις. Βοήθεια με μάρκετινγκ, προγραμματισμό και εκπαιδευτικές εμπειρίες. Εντυπωσιασμένος από την ποικιλομορφία των ευκαιριών, έκανα αίτηση για επτά πρακτική άσκηση και έλαβα το ρόλο της Διευρύνουσας Συμμετοχής και Αξιολόγησης για τις Υπηρεσίες Πρόσληψης Σπουδαστών του Warwick και Υπηρεσίες Εισδοχής. Αυτό περιελάμβανε τη συλλογή δεδομένων σχετικά με ένα θερινό σχολείο με έδρα το Πανεπιστήμιο για αγόρια 8 ετών.

Μην το πολυσκέφτεστε - υπενθύμισηΚατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, απέκτησα πληροφορίες για ένα περιβάλλον εργασίας πλήρους απασχόλησης. Πολύ νωρίς, αγωνίστηκα να αφοσιωθώ πλήρως στις ώρες εργασίας μου. Ήμουν καλά σωματικά και ψυχικά. Ως εκ τούτου, χρειαζόμουν τακτικές εξετάσεις και εξετάσεις αίματος. Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να μπαίνω και να βγαίνω συνεχώς από τη δουλειά. Επιπλέον, η πλήρης απασχόληση ήταν μεγάλη πίεση συναισθηματικά και κοινωνικά για μένα. Είμαι αρκετά εσωστρεφής και ανήσυχος άνθρωπος, οπότε η εργασία σε ένα μεγάλο γραφείο (πάνω από 100 άτομα!) ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Οι συνάδελφοί μου ήταν φιλόξενοι και ζεστοί. Ανεξάρτητα από αυτό, πέρασα πολύ χρόνο σε υπερβολικές σκέψεις. Ακούγομαι ηλίθιος; Νομίζουν ότι είμαι εχθρική και αγενής; Πρέπει να μιλάω με τους συναδέλφους μου ενώ εργάζομαι;

Μετά από μερικές εβδομάδες, έπαθα κρίση πανικού στο γραφείο μου. Περνούσα επτά με οκτώ ώρες την ημέρα καθισμένος σε ένα γραφείο όπου ένιωθα άθλια, ανήσυχη και άβολα. Αυτό δεν ήταν καθόλου το ικανοποιητικό και συναρπαστικό συναίσθημα που περίμενα. Τέλος, μίλησα με τον προϊστάμενό μου. Ήταν πολύ ευγενική και ευγενική. Μου επέτρεψε να ξεκινήσω τη βάρδια μου νωρίτερα την ημέρα, όταν ήταν λιγότεροι άνθρωποι στο γραφείο, έτσι ώστε να νιώθω λιγότερη συναισθηματική πίεση. Επιπλέον, είχα την επιλογή να διαλύσω τη μέρα μου και να εργάζομαι μόνο το πρωί και το βράδυ, ή ενδεχομένως κάπου έξω από το γραφείο, αν χρειαστεί. Ως αποτέλεσμα, εργάστηκα πιο αποτελεσματικά, αποδοτικά και ευχάριστα. Επομένως, προχωρώντας, πιστεύω ότι θα ευδοκιμήσω περισσότερο σε ένα ευέλικτο περιβάλλον με μειωμένο ωράριο σε αντίθεση με την πλήρη απασχόληση.

Επιπλέον, έμαθα ότι η έρευνα μπορεί να είναι δημιουργική. Πριν ξεκινήσω την πρακτική μου, έκανα αίτηση και έγινα δεκτός για να σπουδάσω διδακτικό MSc στην Ψυχολογική Έρευνα. Ωστόσο, κατά το τρίτο έτος, έχασα όλα τα κίνητρα για σπουδές. Η έρευνα είχε γίνει στεγνή σαν τσιμέντο και μισούσα να σέρνομαι στο πανεπιστήμιο κάθε μέρα, σκυμμένος πάνω από έναν υπολογιστή. Ως εκ τούτου, μέχρι το καλοκαίρι, το MSc μου ένιωθε σαν μια επικείμενη καταστροφή.

Σχήμα καρδιάς από σελίδες βιβλίουΩστόσο, κατά τη διάρκεια της πρακτικής μου, ανακάλυψα ξανά την αγάπη μου για την έρευνα. Συνειδητοποίησα ότι ήταν απολύτως εφικτό να ενσωματώσω τη δημιουργικότητα με την έρευνα. Ως μέρος της έρευνάς μου, ο υπεύθυνος της γραμμής μου και εγώ θέλαμε τα δεκατριάχρονα να μιλήσουμε για τις αντιλήψεις τους για το πανεπιστήμιο και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για να γίνει αυτό, παίξαμε ένα παιχνίδι με τους μαθητές. Επιπλέον, η διαδικασία συγγραφής ήταν αρκετά ευχάριστη. Η μέθοδος που χρησιμοποιούσα, μια θεματική ανάλυση, ήταν σαν να χρησιμοποιούσα τα λόγια άλλων για να γράψω μια ιστορία. Επιπλέον, ο διευθυντής της γραμμής μου ήθελε να με εξελίξει ως άνθρωπο. Με ώθησε ως ερευνήτρια, παρέχοντας εποικοδομητική κριτική στο γραπτό μου και στηρίζοντας την κατανόησή μου για τη Διεύρυνση της Συμμετοχής. Με ενθάρρυνε επίσης να εξελιχθώ δημιουργικά, ειδικά κατά τη διαδικασία παρουσίασης της έρευνάς μου στο τμήμα. Αντί για μια ηλεκτρονική αφίσα ή παρουσίαση, ο διευθυντής της γραμμής μου με άφησε να σχεδιάσω μια αφίσα. Με βοήθησε με την ανάπτυξη προτύπων και ιδεών. Επιπλέον, όποτε ένιωθα ότι είχα αναλάβει μια μαμούθ ευθύνη, με διαβεβαίωνε ότι ήμουν αρκετά ικανός για το έργο. Στις εξάμισι εβδομάδες της πρακτικής μου, όχι μόνο είχα ξεκινήσει και ολοκληρώσει ένα πλήρες ερευνητικό έργο, αλλά μπόρεσα να διοχετεύσω τη δημιουργικότητά μου στον ρόλο.

Το WSI ήταν σίγουρα μια εξαιρετική εμπειρία για μένα και σίγουρα θα συνιστούσα ότι εάν σκέφτεστε να κάνετε αίτηση, να το κάνετε!