Επιστροφή στο σχολείο – ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

Επιστροφή στο σχολείο – ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ

September 8, 2017 0 Von admin

Συγγραφέας: Taylor Dobbs

Γεια σου! Taylor εδώ, ελπίζω να απολαύσατε το καλοκαίρι σας ακόμα κι αν, όπως εγώ, έπρεπε να δουλέψετε όλο το θέμα. Τώρα που το σχολείο είναι σχεδόν ξανά σε λειτουργία, σκέφτηκα ότι θα μοιραστώ μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσω στο έπακρο την πανεπιστημιακή εμπειρία σας που με βοήθησε πραγματικά πέρυσι και τις οποίες σκοπεύω να χρησιμοποιήσω ξανά τώρα που πηγαίνω στο τρίτο έτος .

Πρώτον, και το πιο σημαντικό: εμπλακείτε! Ξέρω ότι σας το έχουν πει στο παρελθόν, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι τόσο σημαντικό. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο πολύ η συμμετοχή μπορεί να διαμορφώσει θετικά τον χρόνο σας στο Trent Durham. Η πρώτη μου χρονιά στο Trent ήταν καλή, μου άνοιξε τα μάτια σε νέες εμπειρίες και με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο φοβερό ήταν να είσαι ανεξάρτητος. Ωστόσο, μόλις στο τέλος της χρονιάς συνειδητοποίησα πόσο διασκεδάζουν οι άλλοι φοιτητές σε όλα τα διαφορετικά κλαμπ του πανεπιστημίου μας και πόσο δεμένοι έμοιαζαν όλοι. Πήρα αυτή την άποψη στο μυαλό μου στο δεύτερο έτος μου και μπήκα στο νεοσύστατο κλαμπ Improv. Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ, οι φίλοι που έκανα εκεί είναι μερικοί από τους καλύτερους μου και οι στιγμές διασκέδασης σε αυτές τις συναντήσεις δεν θα ξεχάσω ποτέ. Περνώντας στο τρίτο έτος, είμαι εκστασιασμένος από τον αριθμό των συλλόγων και των σχολικών ομάδων που έχω συμμετάσχει και σας προτρέπω, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να πάτε σε ένα κλαμπ, δεν θα το μετανιώσετε.

Δεύτερον, αν είστε σαν εμένα και δεν είστε από την περιοχή του Ντάραμ, ή δεν μένετε στο σπίτι ή μαγειρεύετε μόνοι σας (ναι ενήλικα) υπάρχουν μερικά πράγματα που με βοήθησαν και νομίζω ότι θα μπορούσαν επίσης να ωφεληθούν εσείς. Για μένα προσωπικά, επιβιώνω αγοράζοντας πράγματα που θα διαρκέσουν αρκετά, για παράδειγμα, χύμα κατεψυγμένα τρόφιμα. Αν ψάχνετε για φρέσκα τρόφιμα, τα οποία μπορεί να είναι πιο ακριβά, υπάρχουν μερικά διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εξοικονομήσετε χρήματα. Το μεγαλύτερο πράγμα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τους τόνους των πωλήσεων που έχουν τα παντοπωλεία και να σχεδιάσετε τα γεύματά σας γύρω από αυτό που είναι σε προσφορά. Για να σας βοηθήσει με αυτό, η εφαρμογή Flipp θα ήταν καλή για να την ελέγξετε: σας προσφέρει φυλλάδια, εβδομαδιαίες εκπτώσεις και άλλα χρήσιμα πράγματα για να εξοικονομήσετε χρήματα σε πολλά διαφορετικά παντοπωλεία. Οι πόροι υπάρχουν για να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να τρώτε καλά, και το σωστό πρόγραμμα διατροφής θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να κάνει την επιστροφή σας στο σχολείο λιγότερο αγχωτική.

Τέλος, για να κάνω την επιστροφή στο σχολείο μια διασκεδαστική εμπειρία, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα να βρείτε ένα χόμπι που ανακουφίζει από το άγχος και, το πιο σημαντικό, να το διατηρήσετε. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το χόμπι σου –το δικό μου είναι το διάβασμα– αρκεί να σε κάνει χαρούμενο και να σε κρατά ήρεμο. Μην σταματήσετε να το κάνετε επειδή πιστεύετε ότι το σχολείο σας απασχολεί πολύ: το να αφιερώνετε χρόνο για τις δικές σας ανάγκες ψυχικής και σωματικής υγείας είναι κορυφαία προτεραιότητα και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η πορεία προς τη νέα σχολική χρονιά.

Ελπίζω ότι οποιαδήποτε από αυτές τις συμβουλές θα σας βοηθήσει να κάνετε τη μετάβασή σας πίσω στο σχολείο ευτυχισμένη, απολαύστε το πανεπιστήμιο όσο μπορείτε!

Αυτό το blog δημοσιεύτηκε αρχικά στις 29 Αυγούστου 2016. Ο Taylor έμπαινε στον τρίτο χρόνο του στο TrentU Durham εκείνη την εποχή.