Διακοπή του αυτόματου πιλότου αγορών με παραβάτες διαδρόμου

Διακοπή του αυτόματου πιλότου αγορών με παραβάτες διαδρόμου

November 29, 2022 0 Von admin

παραβάτες διαδρόμου

Οι πελάτες έχουν πολλά να δουν όταν περιηγούνται στους διαδρόμους των καταστημάτων, από διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες μέχρι τη φαινομενικά ατελείωτη επιλογή προϊόντων. Μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτός σε ένα περιβάλλον από τούβλα και κονίαμα, αλλά οι παραβάτες του διαδρόμου μπορούν να σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή των πελατών.

Οι παραβάτες διαδρόμων έχουν πολλές χρήσεις και μπορεί να είναι ειδικά για την επωνυμία σας ή να διαφημίζουν συγκεκριμένους τύπους προϊόντων. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς οι παραβάτες του διαδρόμου μπορούν να μεγιστοποιήσουν την έκθεση των πελατών στα προϊόντα σας.

Τι είναι ένας παραβάτης διαδρόμου;

Όταν περπατάτε σε ένα διάδρομο, μπορεί να παρατηρήσετε μια μακριά, ορθογώνια πινακίδα που κρέμεται κάθετα στο διάδρομο. Αυτό είναι ένας παραβάτης του διαδρόμου και είναι ένα μυστικό πωλήσεων που χρησιμοποιούν οι καλές επιχειρήσεις εδώ και χρόνια. Οι παραβάτες διαδρόμων έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή των πελατών που περπατούν στους διαδρόμους.

Μερικά από τα καλύτερα σχέδια έχουν εικόνες μεγάλης κλίμακας των αντικειμένων και αλλάζουν το χρώμα και την υφή της πινακίδας. Συνήθως υπάρχει επίσης χώρος για να πείσετε περαιτέρω τους πελάτες σας να βάλουν το προϊόν σας στα καλάθι τους, αναφέροντας άλλες εντυπωσιακές λεπτομέρειες μάρκετινγκ και αξίας, όπως οφέλη, συστατικά ή την ιστορία του προϊόντος ή της εταιρείας.

Με ονόματα όπως παραβάτης διαδρόμου, εισβολέας, διακόπτης ή διακόπτης, είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο σκοπός αυτής της πινακίδας — να σταματήσει τους πελάτες να παρακολουθούν, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να τραβήξει την προσοχή των αγοραστών στον αυτόματο πιλότο. Ένας παραβάτης διαδρόμου ονομάζεται επίσης σημαία ραφιού, που είναι ίσως ο όρος που του ταιριάζει καλύτερα. Ένας παραβάτης βρίσκεται σε έναν εμπορικό διάδρομο, καθιστώντας τον ιδιαίτερα ορατό.

Αυτές οι πινακίδες είναι συχνά διπλής όψης, έτσι ώστε οι πελάτες να τις βλέπουν και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα διπλής όψης για να εκτυπώσετε το ίδιο μήνυμα σε περισσότερες από μία γλώσσες. Οι παραβάτες των διαδρόμων επηρεάζουν τους πελάτες, λειτουργώντας ως καλή επιλογή για την αύξηση της προσοχής που λαμβάνουν ορισμένα προϊόντα.

Τα οφέλη των παραβατών του διαδρόμου

Η τοποθέτηση παραβάτη διαδρόμου μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας, κάτι που είναι το όφελος στο οποίο επικεντρώνονται οι περισσότερες εταιρείες. Παρακάτω είναι μερικά από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά τους:

1. Ανώτερη Οργάνωση

Οι παραβάτες διαδρόμων βοηθούν στην κατηγοριοποίηση των ραφιών σε περιοχές όπου οι πελάτες είναι πιο πιθανό να βρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα που αναζητούν. Ενισχύουν την οργάνωση και τη ροή του καταστήματος. Οι πελάτες που αναζητούν κάτι θα δουν τους παραβάτες του διαδρόμου να κλείνουν το τηλέφωνο και θα πάνε αμέσως στο δεξιό τμήμα του διαδρόμου. Αυτό είναι προτιμότερο από τους πελάτες να ανεβοκατεβαίνουν σε κάθε διάδρομο μέχρι να βρουν τα προϊόντα που χρειάζονται.

2. Πρακτική Αρπαγή Προσοχής

Οι παραβάτες διαδρόμων έχουν σχεδιαστεί για να τραβούν την προσοχή των διερχόμενων πελατών καθώς αναζητούν προϊόντα. Μπροστά από τα προϊόντα κρέμονται διάφορα είδη σήμανσης, όπως wobblers ή danglers. Αξιοποιούν σωστά τον διαθέσιμο χώρο για να τραβήξουν όσο το δυνατόν περισσότερη προσοχή.

3. Ενισχυμένη ένσταση προϊόντος

Οι πελάτες σας θα αισθανθούν υποσυνείδητα ότι τα προϊόντα που εμφανίζονται στους παραβάτες του διαδρόμου είναι πιο σημαντικά από τα αντικείμενα που δεν διαθέτουν σήμανση επειδή ξεχωρίζουν. Οι παραβάτες διαδρόμων μπορούν να έχουν έντονη εμφάνιση χρησιμοποιώντας τα χρώματα και το λογότυπο της εταιρείας σας. Μπορείτε να δώσετε έμφαση στα προϊόντα σας με εκτύπωση που αντικατοπτρίζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Οθόνη παραβίασης διαδρόμου

4. Επικοινωνία με Πελάτες

Μπορείτε να εκτυπώσετε ένα μήνυμα στους πελάτες στους παραβάτες του διαδρόμου σας, κάτι που είναι σαν να τους μιλάτε απευθείας για τα διαθέσιμα προϊόντα. Συμπεριλάβετε οτιδήποτε θα τα επηρεάσει, όπως η επισήμανση προϊόντων ως νέα ή η αναφορά στις τρέχουσες ευκαιρίες έκπτωσης.

4. Ποικιλία

Οι παραβάτες διαδρόμων διατίθενται σε διάφορα στυλ, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε με βάση αυτό που η ομάδα σας προβλέπει ότι θα λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περισσότερους από έναν τύπους παραβίασης διαδρόμων για να τραβήξετε την προσοχή σε μια συλλογή προϊόντων. Αυτές οι πινακίδες είναι πολύ καθολικές και θα λειτουργούν για οποιοδήποτε προϊόν, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε προσαρμοσμένη σήμανση διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών για οποιοδήποτε έργο.

5. Βελτιωμένη ταχύτητα και ροή αγορών

Οι πελάτες προτιμούν να βλέπουν τις ετικέτες όταν ψωνίζουν σε ένα κατάστημα με τούβλα και κονιάματα. Χωρίς κατεύθυνση, δεν είναι σίγουροι σε ποιους διαδρόμους να περιηγηθούν και αφιερώνουν περισσότερο χρόνο αναζητώντας αυτό που χρειάζονται.

Οι περισσότεροι πελάτες θέλουν να βρουν τα είδη στις λίστες τους και να φύγουν από το κατάστημα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι πελάτες που βγάζουν βιτρίνες και αφιερώνουν το χρόνο τους είναι πιο σπάνιοι, ειδικά στη σημερινή οικονομία με γρήγορους ρυθμούς. Η προσθήκη παραβάσεων διαδρόμων βελτιώνει τη ροή των καταστημάτων καθιστώντας εύκολα την αναγνώριση συγκεκριμένων τμημάτων. Χωρίς αυτούς τους δείκτες, οι πελάτες θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο για να βρουν τα προϊόντα σας.

6. Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Η χρήση παραβιαστών διαδρόμων για να επισημάνετε τα προϊόντα σας μπορεί να δώσει στην εταιρεία σας ένα πλεονέκτημα έναντι μιας αντίπαλης εταιρείας που πουλά τον ίδιο τύπο προϊόντων. Τα αντικείμενα σας θα ξεχωρίζουν και θα εμφανίζονται τα πιο σημαντικά στα ράφια με τη σήμανση της εταιρείας σας. Οι παραβάτες είναι σαν σελιδοδείκτες στους οποίους οι πελάτες είναι φυσικά διατεθειμένοι να πάνε.

Οι ανταγωνιστές σας πιθανότατα χρησιμοποιούν ήδη παραβάτες διαδρόμων δεδομένης της δημοτικότητάς τους. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό αποκτώντας το δικό σας σετ για τοποθεσίες λιανικής.

7. Ποιοτική Εμφάνιση

Οι παραβάτες των διαδρόμων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακοί — δείχνουν στους πελάτες ότι ενδιαφέρεστε για την ποιότητα των προϊόντων σας και ότι είστε πρόθυμοι να καταβάλετε προσπάθεια στην παρουσίασή σας. Η ποιότητα του υλικού των ίδιων των παραβατών είναι επίσης σημαντική κατά την εγκατάσταση τους. Θέλετε οι πελάτες να μπορούν εύκολα να αναγνωρίζουν και να διαβάζουν τα μηνύματα.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν συνεργάτη που μπορεί να κατασκευάσει υψηλής ποιότητας σήμανση ραφιών. Αναζητήστε μια αξιόπιστη εταιρεία όπως η Creative Displays Now με μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού χρησιμοποιήσετε παραβάτες διαδρόμων;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει με τους συνεργάτες λιανικής σας για το τι προτείνουν για τη σήμανση των ραφιών τους. Θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρήση παραβίασης διαδρόμων σε καταστήματα χωρίς συστήματα ραφιών που βασίζονται σε κανάλια. Οι παραβάτες θα εργάζονται σε αυτές τις τοποθεσίες λιανικής μόνο με τη χρήση ταινίας.

Οι τύποι παραβατών διαδρόμου περιλαμβάνουν:

  • wobbler: Αυτός ο τύπος πινακίδας είναι τοποθετημένος σε ψηλό σημείο αγκύρωσης και κρέμεται πάνω από τα προϊόντα σε ένα ράφι.
  • Λωρίδα καναλιού: Αυτή η σήμανση ευθυγραμμίζει τα ράφια των καταστημάτων κάτω από ορισμένα προϊόντα. Είτε είναι κολλημένοι είτε κλειδωμένοι στη θέση τους.
  • Σήμα ραφιού: Ονομάζεται επίσης ράφι ομιλητής, αυτό το μικρό σημάδι συνδέεται σε ένα ράφι.
  • Διαβήτης: Αυτή η σήμανση περνά ανάμεσα στα προϊόντα και επιτρέπει την ανώτερη οργάνωση.

Η τοποθέτηση είναι το παν

Για μέγιστη επιρροή, φροντίστε να τοποθετήσετε τις πινακίδες στις πιο πολυσύχναστες περιοχές του καταστήματός σας — στις γραμμές ταμείου, στους πιο δημοφιλείς διαδρόμους και ακόμη και κοντά σε κυλιόμενες σκάλες ή σκάλες. Εδώ, οι πελάτες σας είναι πιο πιθανό να «σταματήσουν και να ψωνίσουν», ειδικά εάν δεσμεύσετε ένα κουπόνι εκπτώσεων ή απόσυρσης για να γλυκάνετε το δοχείο. Ένα μικρότερο πακέτο δείγματος του προϊόντος, τοποθετημένο σε ένα μικρό καλάθι ή διαχωριστικό στις πινακίδες του διαδρόμου του καταστήματός σας, μπορεί επίσης να ενθαρρύνει τις πωλήσεις.

Συνιστάται να τοποθετείτε τους περισσότερους παραβάτες του διαδρόμου σας στο τέλος κάθε διαδρόμου, καθώς οι πελάτες έχουν υποσυνείδητα εκπαιδευτεί από χρόνια ψώνια να τους αναζητούν εκεί.

Μην κοιτάτε ψηλά

Ίσως εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι οι αγοραστές συνήθως δεν κοιτάζουν πια προς τα πάνω προς τις περιγραφές των διαδρόμων — αντίθετα, κοιτάζουν προς τα κάτω με την ελπίδα να βρουν αυτό που ψάχνουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πινακίδες διαδρόμων είναι τόσο κρίσιμες για την επιτυχία του καταστήματός σας — εάν οι πελάτες σας δεν δουν αμέσως αυτό που θέλουν, μπορεί απλώς να περπατήσουν ή να πάνε κάπου αλλού.

Δώστε στους αγοραστές σας μια άμεση οπτική ένδειξη, βγάζοντας μεγάλες πινακίδες έξω από τα ίδια τα ράφια, αντί να αναγκάζετε τους αγοραστές σας να σαρώνουν μικροσκοπικό κείμενο σε πινακίδες λίστας που κρέμονται από την οροφή.

Παραγγείλετε προσαρμοσμένες προβολές προϊόντων από το Creative Displays τώρα

Υπάρχουν πάρα πολλοί αποτελεσματικοί τύποι πινακίδων και οθονών λιανικής για να κολλήσετε χρησιμοποιώντας τα ίδια κάθε χρόνο. Εάν δεν έχετε ενημερώσει τη διαφήμισή σας στο κατάστημα εδώ και καιρό, σας προσκαλούμε να διαβάσετε περισσότερα από το ιστολόγιό μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να επαναξιολογήσετε τη στρατηγική σας.

Η Creative Displays Now μπορεί να σχεδιάσει και να κατασκευάσει μια σειρά οθονών για μια ποικιλία προϊόντων. Αναβαθμίστε την επωνυμία σας με υψηλής ποιότητας ετικέτες και συσκευασίες κατασκευασμένες από βιώσιμα υλικά. Εάν ενδιαφέρεστε για παραβάτες διαδρόμων ή άλλο προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια προσφορά για τη σήμανση λιανικής για την εταιρεία σας σήμερα.